Afspraak maken Offerte aanvragen
Glazen schuifwand
327
Nu vanaf
305. Buitenverblijf Platdak v.a. € 8320,-
Glazen schuifwand
328
Nu vanaf
300. Buitenverblijf Platdak v.a. € 8265,-
Houten bijgebouw tuinhuis
304
Nu vanaf
304. Buitenverblijf Platdak v.a. € 3.765,-

Houten bijgebouwen

Uw houten gebouw van begin tot eind!

Mountain buitenleven verkoopt u een standaard en exclusief programma aan houten bijgebouwen zoals een tuinhuis, blokhut, terrasoverkapping, kapschuur, chalet, tuinschuur, tuinberging, veranda(paarden)stallen, paviljoen of prieel. Alle bijgebouwen zijn zowel te verkrijgen met een plat- of zadeldak. Het begint met het inkopen van boomstammen. Deze boomstammen komen uit grote en kleine prachtige bossen in geheel Europa.

Buitenverblijf plat dak

Uw buitenverblijf plat dak inclusief jacuzzi, als gastenverblijf, met een tuinhuis of opbergruimte, als werkplek of carport, met een buitenkeuken of sauna.

Meer informatie

Buitenverblijf zadeldak

Uw buitenverblijf zadeldak inclusief jacuzzi, als gastenverblijf, met een tuinhuis of opbergruimte, als werkplek of carport, met een buitenkeuken of sauna.

Meer informatie

Blokhut

Heerlijk barbecueën en lang tafelen of lekker loungen in de blokhut. Genietend van de zwoele zomeravonden met een heerlijk wijntje en relaxen met vrienden.

Meer informatie

Terrasoverkapping

Dé oplossing is een robuuste terrasoverkapping. Deze kunt u bijvoorbeeld plaatsen aan uw huis om uw woonkeuken of –kamer te ‘verlengen’ naar buiten.

Meer informatie

Kapschuur

Als de avonden wat koeler worden kunt u lekker beschut zitten in de kapschuur terwijl buiten de bomen van kleur veranderen en hun bladeren laten vallen.

Meer informatie

Tuinberging

Met Mountain Buitenleven kunt uw tuinberging werkelijkheid laten worden en geheel ontwerpen naar eigen smaak en idee zoals een opberg

Meer informatie

Paviljoen en priëlen

Een paviljoen of prieel in de tuin biedt een sfeervolle aanblik, beschermt u en uw tuinmeubelen tegen het weer en verlengt uw tuinseizoen aanzienlijk.

Meer informatie

Carport

Een carport is een ideale oplossing voor wie zijn auto graag schoon en droog houdt. Er is altijd wel een model bij die bij uw huis en tuin past.

Meer informatie

Tuinkamer

Heerlijk barbecueën en lang tafelen in uw veranda. Genietend van de zwoele zomeravonden met een heerlijk wijntje en relaxen met familie of vrienden.

Meer informatie

Paardenstal

Al onze paardenstallen beginnen met het inkopen van boomstammen. Deze boomstammen komen uit grote en kleine prachtige bossen in geheel Europa.

Meer informatie