Afspraak maken Offerte aanvragen
Terrasoverkapping hout
Nu vanaf
Houtenveranda v.a. € 1199,-
Houten terrasoverkapping
Nu vanaf
Houtenveranda v.a. € 1199,-

Verleng uw woonkeuken of –kamer naar buiten

Terrasoverkapping

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, de vogels fluiten uit volle borst. U geniet van een heerlijke maaltijd op uw terras als plotseling de lucht betrekt. Donkere wolken pakken zich samen.

Terwijl ineens de regen uit de hemel valt, zit u heerlijk droog. Het geluid van de tikkende regen op het dak van uw terrasoverkapping maakt het aangenaam en knus. Kunt u gewoon ontspannen verder genieten van uw maaltijd, zonder de plotselinge stress om alles te moeten verhuizen naar een droge plek. Hierna duikt u in dat mooie boek om deze vervolgens ademloos uit te lezen.

Dé oplossing is een robuuste terrasoverkapping van Mountain Buitenleven, met een maximale diepte van maar liefst 4 meter. Deze kunt u bijvoorbeeld plaatsen aan uw huis om uw woonkeuken of –kamer te ‘verlengen’ naar buiten. Zodra de temperatuur aangenaam wordt, kunt u de tuindeuren opengooien en direct genieten van het buitenleven. Met behulp van de verandahekwerken kunt u uw terrasoverkapping samenstellen naar eigen smaak en idee

Bekijk alle afbeeldingen

Offerte aanvragen

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen. Bij een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een exacte prijs voor uw houten bijgebouw, speeltoestel, tuinmeubel of diverse tuinaccessoire.

    Afspraak maken      OchtendMiddagAvond