Afspraak maken Offerte aanvragen
Houten tuinberging
Nu vanaf
130. Hardhoutenkast € 329,95
Tuinberging
Nu vanaf
Metalen Tuinkast € 279,95
Tuinberging
Nu vanaf
146. Metalen Berging € 389,95
Tuinberging
Nu vanaf
145. Metalen berging € 299,95
Houten tuinberging
Nu vanaf
144. Douglas opbergkist € 107,95
Houten tuinberging fiets
Nu vanaf
131. Opbergkast € 289,-
Houten tuinberging mechanisme
Houten tuinberging container
Houten tuinberging
Nu vanaf
Tuinkast
Houten tuinberging
Nu vanaf
131. Containerkast € 199,95

Tuinberging

Een plek om te kunnen onthaasten en ontspannen in uw eigen tuin, vier seizoenen lang: met een tuinberging is dit mogelijk.

Heerlijk barbecueën en lang tafelen of lekker loungen. Genietend van de zwoele zomeravonden met een heerlijk wijntje en relaxen met familie of vrienden. Als de avonden wat koeler worden kunt u lekker beschut zitten in de tuinberging terwijl buiten de bomen van kleur veranderen en hun bladeren laten vallen. De herfst gaat over in de winter; onder het genot van een glühwein in de tuinberging en lekker knus rondom het vuur, ziet u de eerste sneeuwvlokjes voor het raam naar beneden dwarrelen.

Met Mountain Buitenleven kunt u dit werkelijkheid laten worden. Uw eigen tuinberging ontwerpen geheel naar eigen smaak en idee. Als pool house inclusief jacuzzi, als gastenverblijf, met een tuinhuis of opbergruimte, als werkplek of carport, met een buitenkeuken of sauna. Door middel van losse wandmodules, veranda hekwerken en ramen en deuren kunt u uw tuinberging eenvoudig naar eigen wens indelen en uitbreiden.

Standaard en maatwerk is mogelijk bij Mountain buitenleven. Bijna al onze tuinbergingen zijn uit te breiden met glazen schuifpanelen.

Bekijk alle afbeeldingen

Offerte aanvragen

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen. Bij een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een exacte prijs voor uw houten bijgebouw, speeltoestel, tuinmeubel of diverse tuinaccessoire.

    Afspraak maken      OchtendMiddagAvond