Afspraak maken Offerte aanvragen
919
917
913
918
915
909
911
916

Over ons

Mountain Buitenleven is een startende onderneming en wil op korte termijn een totaalplaatje bieden op het gebied van buitenleven. Wij komen zelf van de Veluwe, houden van de natuur en verkeren vaak in de bossen en in de bergen.

Helaas vinden wij geen bergen in Nederland. Maar het hout wat wij gebruiken zoals Douglas en eikenhout komt uit bossen vanuit heel Europa. De ervaring die je krijgt door in de natuur bezig te zijn, of het nu is in het bos of in de bergen, geeft een ‘vrij gevoel’. Dat buitenleven geeft een gevoel van vrijheid waarbij de dagelijkse zorgen vallen van u afvallen. Wij willen u  dit gevoel ook graag laten beleven door middel van de producten die wij leveren.

Mountain Buitenleven heeft de mogelijkheid gekregen om een prachtig pand op een A1 locatie te verkrijgen. Wij kunnen u hier in onze showroom een indruk geven van de mogelijkheden die er zijn.

Tegenwoordig hebben wij weinig tijd, we kunnen wel een eind gaan rijden of vliegen maar wat is er mooier dan recreëren in uw eigen tuin. Of het nu klein is of groot. Er is veel mogelijk. Uit ondervinding weten we dat een tuinhuisje in uw eigen tuin, de zorgen van alle dag doet vergeten. Kortom, wilt u onthaasten, dan is uw tuin de ideale plek.

Onze voordelen

  • Mountain Buitenleven drukt onverzettelijkheid en kwaliteit uit. Wij willen de producten die wij verkopen compleet voor u opbouwen, om dit resultaat te realiseren.
  • Wij werken met gerenommeerde toeleveranciers en fabrikanten.
  • Wij leveren inclusief standaard referenties en garanties.
  • Wij leveren standaardwerk of maatwerk.
  • U ontvangt een correcte offerte of prijsindicatie.
  • Wij verlenen ‘ouderwetse’ service, het begint al met aandacht.
  • Wij zijn een jong bedrijf met een klein team op een prachtige locatie en goede koffie.