Afspraak maken Offerte aanvragen
Glazen schuifwand
327
Nu vanaf
305. Buitenverblijf Platdak v.a. € 8320,-
Glazen schuifwand
328
Nu vanaf
300. Buitenverblijf Platdak v.a. € 8265,-
Houten bijgebouw tuinhuis
304
Nu vanaf
304. Buitenverblijf Platdak v.a. € 3.765,-

Speeltoestellen

Laat uw kinderen lekker schommelen, glijden en klimmen in hun eigen tuin. Voor iedere tuin is er een passend speeltoestel te vinden of samen te stellen. Bij al onze toestellen staat veiligheid voorop. Behalve speeltoestellen hebben we ook speelhuisjeszandbakken, picknicktafels, schommels, wipwaps en rubber tegels in het assortiment. De tuin is er natuurlijk ook voor uw kinderen. En welk kind droomt niet van zijn eigen speelhuisje? Onze speelhuisjes kenmerken zich door realistische details en een zorgvuldige afwerking.

Speelhuisje

Eerder deden we niks anders dan genieten van het buitenleven. Een houten speelhuisje kan ik elk soort tuin en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Meer informatie

Schommel

Lekker schommelen op een schommel, wie wil dat nou niet? Al onze schommels zijn speciaal voor uw kinderen ontwikkeld en zijn daarnaast veilig!

Meer informatie

Zandbak

Een houten zandbak mag niet ontbreken in een tuin waar kinderen van het buitenleven genieten. Creativiteit en fantasie worden spelenderwijs aangeleerd.

Meer informatie

Wipwap

Laat uw kinderen lekker schommelen, glijden en klimmen in hun eigen tuin. Bij al onze toestellen zoals de wipwap staat veiligheid voorop.

Meer informatie